10 Aralık 2010

Anal Seks Hakkında Bilinmeyenler

,
Anal seks yapan birçok çift bulunmaktadır. Çiftlerin anal seks yapmak ihtiyaçları kişiden kişiye değişiklik göstermektedir. Bazı erkek ve kadınlar anal seks sayesinde daha çabuk orgazm olabilmektedir.

Kadınların anal seksten hoşlanmasının nedeni rektal duvar ve vajina arasında birçok sinir ucunun bulunmasıdır. Ayrıca anüste de sinir uçkarı yer alır. Anal seks hala tamamen yıkılamayan tabulardan birisidir. Bu nedenle anal seks erkekleri daha fazla kışkırtmaktadır.

Kadınların anal seks konusunda hala tabuları vardır. Buna karşın anal seks bazı biyolojik etmenler nedeni ile kadınlar için oldukça heyecan verici olabilir. Rektum ve vajina arasındaki bölgede ve anüste sinir uçları vardır. Bu sinir uçlarının uyarılması kadınlara büyük zevk verebilir.

İşte kadınların anal seksle ilgili olarak sevmedikleri noktalar;

1-Anal seks sırasında kadının doyum noktasına ulaşması tamamen erkeğin elindedir. Erkek kadına arkadan yaklaştığı için kadının anal seks sırasında kontrolü erkeğe bırakması gerekir. Bu durum bazı kadınları rahatsız edebilir.

2-Erkek anal seks sırasında dikkatli ve yavaş davranmazsa penis anüs bölgesine zarar verebilir ve bu da acı ile sonuçlanır. Bazı kadınlar sırf bu nedenle anal seksten kaçınabilir.

3-Kadınlar bencil ve düşüncesizce hareket eden erkekleri sevmezler. Bu nedenle erkeklerin anal seks sırasında düşünceli davranım bazı kayganlaştırıcı gibi anal seksi kolaylaştıracak malzemeleri hazır bulundurmaları gerekir. Anal seks kayganlaştırıcı kullanılmadığı taktirde kadın için acı verici olabilir.

0 yorum to “Anal Seks Hakkında Bilinmeyenler”

Yorum Gönder

Yorumlama Biçimini " ANONİM " olarak seçip e-posta gerektirmeden yorumunuzu yapabilirsiniz.