10 Aralık 2010

Kadınlarda Oral Seks

,
Kadınların oral seksten hoşlandığı şüphesizdir. Kadınlar oral seks ile daha çabuk doruğa ulaşarak daha fazla zevk alabilirler. Bazı anatomik nedenlere bağlı olarak kilitorisin dil ve ağız ile uyarılması kadınlara büyük bir haz verir. Buna karşılık erkeklerin bu konuya ilişkin dikkat etmeleri gereken bazı noktalar vardır.

Kadınlarda oral seks sabır, deneyim ve anlayış gerektiren bir beceridir. Oral seks sırasında erkekler kesinlikle aceleci olmamalıdır. Erkeğin acele etmesi kadının hoşuna gitmeyebilir. Birçok kadın partnerinin kendisine yavaş ve sakince oral seks yapmasından hoşlanmaktadır. Kadınların büyük bir bölümü oral seks ile orgazm olabilir. Bu şekilde partnerler cinsel hayatlarını çeşitlendirebilirler. Ayırca bu yöntem oldukça güvenlidir ve hamilelik riski yoktur.


Bazı kadınlar oral seks ile orgazma ulaşamaz. Bu durumda oral seks cinsel ilişkiden önce kadını ilişkiye hazırlamak için ideal bir yöntemdir. Oral seksin yardımı ile kadınlar seks sırasında daha kolay bir şekilde orgazma ulaşır.

Her kadının kişisel ihtiyaçları farklıdır. Bu nedenle çiftler bu konu üzerinde konuşup birbirlerine nelerden hoşlandıklarını belirtmelidirler. Bazı kadınlar vajinanın doğal kokusu nedeni ile oral seks yapmaktan kaçınırlar. Buna karşı yapılabilecek en iyi şey seksten önce duş almaktır.

0 yorum to “Kadınlarda Oral Seks”

Yorum Gönder

Yorumlama Biçimini " ANONİM " olarak seçip e-posta gerektirmeden yorumunuzu yapabilirsiniz.