9 Aralık 2010

Hamilelik Hesaplama Programı

,
Regl ( adet ) kanamanız geciktiyse hamile olma ihtimaliniz olabilir. Tabi ki adet kanamasının gecikmesi sizin hamile olduğunuz anlamına gelmez. Bununla birlikte diğer hamilelik belirtileri ile test sonuçları da hamile olduğunuza dair kesin bulgulardır. Hamile olduğunuzu öğrendikten sonra, hamileliğinizin kaçıncı haftasında olduğunuzu test sonuçlarındaki verilerden anlayabilir ya da siz kendiniz hamilelik hesaplama programı ile hesaplayabilirsiniz.
Bununla ilgili internette birçok yardımcı hamilelik hesaplama programı ve hesaplayıcı bulunmaktadır. Yalnız bunlar için belirli noktaları bilmeniz gerekmektedir. Hamileliğinizi hesaplarken son olduğunuz adet tarihini ve bitiş tarihini iyi bilmeniz gerekmektedir. Bunların hesaplanması sonucunda hamileliğiniz kaçıncı haftasında olduğunu rahatça bulabilirsiniz.
Hamileliğinizin kaçıncı haftada olduğunuzu hamilelik hesaplama programı sayesinde öğrenip bir çok bilgiye de ulaşabilirsiniz. Doğumunuza kalan süreyi, bebeğin gelişimini ve ay ay vücudunuzdaki değişikleri görebilirsiniz. Hamilelik hesaplayıcının verdiği sonuçlar ile kendinize daha çok dikkat edebilir ve yapmanız gerekenleri yapabilirsiniz.

0 yorum to “Hamilelik Hesaplama Programı”

Yorum Gönder

Yorumlama Biçimini " ANONİM " olarak seçip e-posta gerektirmeden yorumunuzu yapabilirsiniz.